7 februari 2011

Ihelgen har Team Svensson Racing varit i Sveja för en helg full av friåkning. Under lördagen så var det 9 skotrar som va ut och det var riktigt roligt. Vi försökte ta oss upp på masten som finns i Sveja och vi lovar er att där fanns det snö!
Klev man av skotern så hade man snö upp till midjan och det är ju alltid roligt!
Det vart en hel del fastkörningar under dagen men Charlotte som va sist i ledet klarade sig helt utan fastkörning! Kanske för att spåret var trampat men det låter iallafall riktigt bra att det var en tjej i sällskapet som inte körde fast! Haha.
Nä skämt och sido så var det riktigt kämpigt på vissa ställen att komma sig upp och det gör ju det hela så mycket roligare då man får kämpa lite.
Charlotte skickade vi sist eftersom hennes maskin inte alls är gjord för att man ska köra uppför och i riktigt djup snö..
Vi fick skratta lite då Hugo var med under skoterturen för han tar det riktigt lugnt då han kör och det gillade inte riktigt Charlotte´s maskin och det gjorde det inte bättre av att Hugo glömde bort sig och stannade mitt i en uppförsbacke just då Charlotte komme ikapp efter att ha tagit sats nerifrån.
Men det hela gick bra iallafall!
Fredrik har också fått känna på att det fanns snö uppe vid masten då han lyckades köra fast riktigt ordentligt uppe vid masten. Skotern stod rätt upp i vädret men lika glad var han för det! Tyvärr har vi ingen bild på detta och det är ruskigt synd.
När vi väl for hem på söndagen så var vi alla riktigt nöra i kroppen men det var en härlig känsla. Man vet helt enkelt att man haft en kanon helg med mycket skoterkörning, vilket innebär att man har fått chansen att lära känna maskinen ordentligt!

Åt helgen så blir det att åka till Lima för SM deltävling 1 för Charlotte. Hon känner sig riktigt taggad så det ska bli roligt och se hur det går för henne under lördagen! Med på resan är så klart chafför Kenneth och Fredrik.

Nu bjuder vi på lite bilder från helgen!


På denna bild ser man att det var bra med snö!








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0