14 mars 2011

Charlotte har varit och kört tävlingen i lycksele under skotermässan och gjorde några ruskigt fina starter då hon var bland dem första ut. Dock sitter lite hjärnspöken kvar från kraschen i storuman som kunde gått riktigt illa. Hon själv är väldigt besvärad över dessa och just nu vill hon inte annat än att dom ska släppa! i de första hetatet slutade hon sist men det var på håret att damen före kom över mållinjen med skidorna först. va ruskigt jämt!
Andra heatet taggade Charlotte upp för fulla muggar och tog ännu en kanon start och kom in på näst sista plats. Nu var Charlotte hel taggad och laddade för fullt inför tredje heatet.
Heatet kom och Charlotte tog en kanon start igen och kom ut som tredje person, i första kurvan efter start krokar de 3 första tjejerna ihop och Charlotte får ett kast på skotern, det small till och Charlotte rullar sakta upp på platån där hon blir stående. Först gick tankarna att det blivit någonting med skotern tills man ser att Petter( tävlingsledningen ) springer fram och pratar med henne då han plötsligt tar tag i hennes hand och rycker till.. Axeln for alltså ur led! Men Charlotte fullföljde heatet och sedan vart det lite sura miner i depån.
" Jag var ju så sjukt laddad och så händer de där!? Grymt arg just nu alltså " va Charlottes ord då hon kom in i depån igen.
När väl finalen kom så hade Charlotte så pass lite kraft i vänsterarm att hon knappt orkade svänga men hon gjorde sitt bästa och slutade totalt sist under tävlingen men 1 poäng mindre än den framför.

" Jag börjar se fram imot operationen som ska göra i april så jag får någon ordning på denna axel, det är så typiskt att när man väl gå in för att ge allt så ska den inte hålla utan hoppa ur led trots att jag tejpar hela axeln med silvertejp.. Men det är bara att bita ihop och ladda om! " säger Charlotte under resan hem och visst har hon rätt för nu står siktet mot Walles då 3:e sm kvalet går där till helgen!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0